Lluís Valls serà el candidat del PSC a Gelida per les eleccions

24/02/2011 - 17:02h

Lluís Valls va rebre diumenge el suport unànime del seu partit per encapçalar la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals. En la seva intervenció, Valls va agrair la confiança rebuda un fet que el motiva a presentar-se “amb il·lusió” als comicis.
Valls va explicar al llarg de l’acte que al PSC “l’avala la feina feta en aquest mandat, però per damunt de tot el nostre aval és el projecte de progrés que es de fa més de vint anys hem pogut dur a terme amb un importants suport dels nostres convilatans i que ha fet possible la transformació del nostre poble”.
De cara a les eleccions del 22 de maig, l’actual alcalde de Gelida va assenyalar que “la situació actual és complicada per a la ciutadania, les empreses i les administracions, no ens hem d’enganyar,  i cal que la nostra acció s’orienti a resoldre aquelles situacions que afecten de manera més directa a molts veïns i veïnes, però això no ha d’impedir que treballem i gestionem projectes de futur, que son primordials per al desenvolupament de Gelida i per a la qualitat de vida de totes les persones que hi vivim”. “El projecte del PSC per a Gelida té molt recorregut i el que cal és continuar treballant per a fer-lo possible”, va dir.

 

També et pot interessar

Comentaris