Comencen obres d’urbanització al centre de Bellvei

alt
22/02/2011 - 18:03h

A Bellvei s’han iniciat els treballs del projecte per a la pavimentació i serveis de l’avinguda de Nostra Senyora de l’Assumpció, que canviarà l’aspecte d’aquesta via, entre el carrer d’Antoni Suau i el carrer de Jaume Palau. Els treballs consistiran en l’ampliació de les voreres, la pavimentació del carrer i la implantació i substitució d’infraestructures necessàries, com la xarxa d’abastament d’aigua, clavegueram, xarxa de baixa tensió, xarxa de telecomunicacions i enllumenat públic.
Les obres tenen un pressupost de 379.000 euros, dels quals l’Ajuntament de Bellvei ha rebut 141.000 euros del Ministeri de Foment al cedir-li la titularitat del tram de la carretera N-340 comprès entre els carrers Jaume Armajach i Antoni Suau.
En un principi, i fins que no estigui feta la circumval·lació de Bellvei, l’avinguda Nostra Senyora de l’Assumpció serà de dos sentits de circulació i, en ampliar les voreres, no s’hi podrà aparcar. Per això, l’alcalde, Josep Fonts, ha explicat que “tothom disposa d’un aparcament a la zona esportiva amb capacitat per a 60 vehicles”. Més endavant, l’avinguda passarà a ser d’un sol sentit de circulació i, per tant, es podrà aparcar en una banda.

També et pot interessar

Comentaris