El PSC reclama millores a l’aparcament de l’Hospital del Vendrell

alt
17/02/2011 - 17:58h

Els regidors del Grup Municipal Socialista del Vendrell han sol·licitat a l’equip de govern de CiU una millora en la conservació de l’aparcament de l’Hospital del Vendrell que, en aquests moments, presenta serioses mancances. En aquest sentit, des del PSC s’apunta a l’aparició de grans tolls d’aigua, sotracs i deficiències estructurals que necessiten solució. Els socialistes proposen que l’ajuntament hi intervingui i demana a l’actual alcalde que es preocupi més pels equipaments que utilitzen diàriament els ciutadans del Vendrell.
Tot i que, la competència en aquest tema és de la Xarxa Sanitària Santa Tecla, des del PSC es considera que Benet Jané no es pot desentendre d’aquesta situació i ha de treballar de manera activa per millorar aquest aparcament.
D’altra banda, des del PSC es recorda que en un ple celebrat el setembre de 2008 es va aprovar per unanimitat una moció socialista que demanava l’ampliació d’aquest mateix aparcament. A hores d’ara, aquest equipament manté les mateixes deficiències que aleshores ja que no s’ha fet ‘res de res’. En la proposta socialista es demanava l’ampliació d’aquest pàrquing perquè havia quedat ‘petit’ a causa de l’elevat nombre d’usuaris i pacients que té l’hospital del Vendrell. Els socialistes apunten que el centre sanitari disposa de terrenys suficients a la zona nord de l’edifici per habilitar-ho com a zona d’aparcament i millorar aquestes deficients instal·lacions.

També et pot interessar

Comentaris