A la presó per robar en una quarantena de trasters del Vendrell

17/02/2011 - 17:33h

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Vendrell van detenir Ruben N.A, de 31 anys i veí del Vendrell, com a presumpte autor de diversos robatoris amb força al barri marítim de Sant Salvador, al mateix municipi. Una minuciosa investigació de l’UI, emmarcada dins d’un dispositiu per prevenir robatoris a domicilis de la comarca del Baix Penedès, va permetre detenir, el passat 9 de febrer, l’autor de nombrosos robatoris, segons que han informat els Mossos aquest dijous, dia 17.
Les indagacions dels investigadors van permetre relacionar el detingut amb un total de quaranta-un robatoris a trasters de sis finques, totes elles del barri costaner del Vendrell. Aquests edificis són principalment segones residències, la qual cosa feia que ho tingués més fàcil per no ser descobert in fraganti en el moment de cometre els robatoris. Ruben N. sempre seguia un mateix patró: entrar a l’interior de l’edifici per després fer palanca a cada porta dels trasters. En moltes ocasions els propietaris només havien de lamentar danys materials ja que el lladre marxava sense emportar-se res, però en d’altres ocasions robava caixes d’eines, canyes de pescar i, en una ocasió, una bicicleta.
El jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, després d’escoltar la declaració del detingut, va decretar-ne l’ingrés a presó.
A Calafell
A banda, dins dels mateix dispositiu de prevenció de robatoris, l’UI va detenir Ricardo L, de 21 anys i veí de Calafell com a presumpte autor de quatre robatoris a l’interior d’habitatges. En aquests robatoris, sempre comesos a la localitat de Calafell i en domicilis propers al del detingut, aquest forçava una finestra per entrar-hi i robar tot allò que tingués al seu abast. El jutjat en funcions de guàrdia també va decretar el seu ingrés a presó.

També et pot interessar

Comentaris