Carnicer (PSC) presenta la seva opció a tornar a ser alcalde del Vendrell

alt
09/02/2011 - 15:05h

Martí Carnicer, exalcalde del Vendrell pel PSC i exdiputat al Parlament i secretari general de la Generalitat amb els dos governs tripartits, ha presentat aquest dimecres la seva opció a tornar a ser l’alcalde de la capital del Baix Penedès. Carnicer ha dit que es presenta com la ‘millor alternativa’ per afrontar la crisi al Vendrell i, entre d’altres crítiques, culpa a CiU d’haver retardat la creació del Logis Penedès.
Carnicer ha dit que vol ser un alcalde ‘rigorós’ capaç de formar un equip de govern ‘fort’ que posi en marxa les mesures necessàries per afrontar la situació econòmica que pateix el municipi. Carnicer ha recordat que amb 4.355 aturats, la taxa d’atur del Vendrell ‘és un 50% més elevada’ que la de la mitjana catalana i a culpat a l’equip de govern (CiU) de deixar perdre oportunitats per fer front aquesta situació. L’alcaldable socialista ha posat d’exemple el retard en la creació del Logis Penedès. ‘S’haurien generat molts llocs de treball’, ha manifestat.
‘L’elevada’ taxa d’atur que actualment hi ha al Vendrell, la ‘mala gestió’ de l’actual equip de govern (CiU) i la convicció que la seva experiència com a secretari general del Departament d’Economia ajudarà a millorar la situació econòmica del municipi són els principals motius pels quals Carnicer ha acceptat encapçalarà la llista del PSC per les pròximes eleccions municipals del 22 de maig. ‘És un viatge d’anada i tornada’, ha manifestat l’alcaldable recordant que ja va ser alcalde del Vendrell entre els anys 1979 i 1994.
Carnicer ha carregat contra CiU i ha qualificat el model de l’equip de govern del Vendrell ‘d’esgotat’. L’alcaldable socialista considera que la formació nacionalista ha prioritzat els interessos de partit en detriment dels interessos generals i ha recordat que El Vendrell és el municipi de més de 25.000 habitats que pateix un major endeutament.
D’altra banda, Carnicer ha assegurat que la candidatura socialista, la qual s’acabarà de configurar a finals de març, serà ‘integradora i eficaç’. ‘Volem configurar un govern fort i segur, obert al diàleg i que prioritzi els interessos generals’, ha afegit el cap de llista del PSC al Vendrell. Pel que fa als possibles pactes postelectorals, Carnicer ha manifestat que ‘hi ha límits que no es poden sobrepassar i així ho farem’.

També et pot interessar

Comentaris