L’Ajuntament donarà suport a les activitats de Fòrum Calafell

03/02/2011 - 16:36h

L’Ajuntament de Calafell i l’associació d’empresaris Fòrum Calafell han signat un conveni de col·laboració, segons el qual el consistori donarà suport a les activitats de formació i promoció del comerç i el turisme que tira endavant l’entitat. L’acord és per tres exercicis i significarà una subvenció municipal de 4.000 euros anuals. Fòrum Calafell és l’única entre les associacions empresarials del municipi que compta amb una estructura fixa (amb local i personal) i que desenvolupa un programa periòdic i regular d’activitats.
El tinent d’alcalde de Comerç i Innovació, Carles Rion, ha destacat que “reconeixem aquesta singularitat, sense desmerèixer en cap cas la tasca que realitzen la resta d’associacions i col·lectius empresarials i comarcials de Calafell”.
De la seva banda, el president de Fòrum Calafell, Massimiliano Revello, ha anunciat que l’entitat obrirà enguany les seves activitats de formació a empreses no associades, mitjançant una segona tarifa d’inscripció. “Amb aquesta mesura esperem animar a participar a empreses que, pels motius que siguin, encara no valoren els avantatges de ser
membres de Fòrum Calafell”, ha explicat Revello.

També et pot interessar

Comentaris