Obres a Cunit per millorar l’evacuació d’aigües pluvials

01/02/2011 - 10:27h

Aquest dilluns van començar les obres d’adequació de l’Avinguda Sitges a la població de Cunit, en el tram més proper al carrer Les Sorres. Aquesta actuació donarà solució a l’actual problema d’entollament d’aigua de pluja. L’equip de govern destaca que ha posat remei a una situació que es venia produint en una de les vies més transitades del municipi, perquè connecta el casc antic i l’estació de tren amb el barri de Prats de Cunit i amb la zona on es troba el Pavelló, l’AquaCunit, l’IES Ernest Lluch, la Llar d’Infants El Trenet i el CEIP Pompeu Fabra.
Les obres tenen una durada prevista de dues setmanes i per a evitar al màxim les molèsties a la ciutadania, es manté oberta la circulació de vianants per la vorera de l’Av Sitges, tot i que es recomana un itinerari alternatiu per la carretera C-31 pels vehicles.
Durant els dies que durin aquestes obres, la parada dl’inici i final dels actuals recorreguts del transport urbà es trasllada a la parada actual “Pavelló Els Joncs”.
L’equip de govern demana paciència i comprensió a la ciutadania durant aquestes dues setmanes durant les quals es resoldrà definitivament l’acumulació d’aigua a l’Avinguda Sitges.

També et pot interessar

Comentaris