L’Ajuntament de l’Arboç recupera tres fonts històriques

01/02/2011 - 10:03h

L’Ajuntament de l’Arboç ha recuperat tres fonts històriques del municipi, que com a conseqüència del pas dels anys i l’abandonament havien quedat sepultades en mig dels camps i la muntanya. Aquestes són la Font de Beu i tapa, la Font Sana i la Font del Marquès. Aquesta última encara té aigua i l’equip de govern ha decidit recuperar-la. A més, s’ha localitzat una quarta font, la del Pont de Ferro.
Gràcies a un Pla d’Ocupació de la Diputació i la Caixa, el Ventall ha fet una important tasca. La primera i imprescindible actuació va ser l’arranjament dels diferents camins d’accés que s’havien malmès, o fins i tot havien desaparegut amb el pas dels anys. Un cop arranjat el camí, es van iniciar les tasques de descoberta de cadascuna de les fonts, desbrossant i netejant els voltants.
D’aquesta manera, l’equip de govern destaca que ha fet possible la recuperació d’una part del patrimoni històric de l’Arboç i ja ha anunciat que té la intenció de fer visitables aquestes fonts, creant unes rutes per poder donar-les a conèixer.

També et pot interessar

Comentaris