El Parc Mediambiental de Cunit gestionarà la poda i els voluminosos del Baix Penedès

27/01/2011 - 17:46h

L’alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, ha signat un conveni, en representació de l’Ajuntament, amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i l’empresa mixta ECOBP pel qual el Parc Mediambiental de Cunit gestionarà la poda i els voluminosos de tots els municipis de la comarca del Baix Penedès. L’alcaldessa i el regidor de Serveis de l’Ajuntament de Cunit i alhora conseller comarcal, José Barquier, han mostrat la seva satisfacció perquè el Parc Mediambiental de Cunit sigui referent comarcal en la gestió de residus voluminosos.  Judith Alberich ha destacat que “Cunit ha fet possible que la comarca hagi donat un gran pas endavant en la gestió de residus. Tenim una magnífica instal·lació com és el Parc Mediambiental, capaç d’acollir i de tractar aquest tipus de residus provinents d’altres municipis de la comarca. L’acord signat avui és un gran pas endavant en benefici del mediambient, que millora la gestió i que fa més operatiu el servei”.
Cunit és líder en la gestió de residus en els darrers anys i amb aquest acord es converteix en referent al Baix Penedès. El Parc Mediambiental de Cunit, gestionat per l’empresa CESPA SA, està en funcionament des del mes d’agost de 2008. A partir d’ara, acollirà i tractarà els residus vegetals i voluminosos de la comarca. Es tracta de residus que es generen en l’àmbit territorial en què exerceix la seva activitat l’empresa mixta EcoBP.
Al Parc Mediambiental es trituraran els residus i d’aquí es transportaran a les plantes autoritzades o a les seves destinacions finals. Les fraccions admeses seran les que es detallen a continuació i es lliuraran separadament : restes vegetals i d’esporga, degudament separades d’altres residus i que no contindran voluminosos, tanques metàl•liques o runes; fustes, matalassos i resta d’objectes voluminosos (banals).

També et pot interessar

Comentaris