Urbanisme de la Generalitat aprova el POUM de Calafell

25/01/2011 - 17:54h

La comissió territorial d’urbanisme de Tarragona va aprovar aquest dilluns el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Calafell. La comissió ha introduït algunes correccions al Pla que va aprovar provisionalment l’Ajuntament i que haurà s’hauran d’incorporar al text definitiu. L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, ha manifestat la seva satisfacció per aquesta aprovació, perquè “és un pas més, i dels més importants, per tenir en vigor el nou model de municipi amb què Calafell vol abordar els propers anys”.
Pel que fa a les modificacions efectuades per la comissió d’Urbanisme, l’alcalde ha apuntat que “són qüestions de detall i cap de les correccions toca la filosofia general del nou POUM. En realitat, es tracta d’autèntiques millores que, si de cas, aprofundeixen en la nostra idea de posar sostre al creixement de Calafell i establir un model de municipi més sostenible”.
Ara, l’Ajuntament de Calafell haurà d’aprovar un text refòs, és a dir la redacció definitiva del POUM amb la introducció de les correccions apuntades per la comissió d’Urbanisme. L’equip de govern municipal considera que tindrà enllestit el text refòs en un mes o en un mes i mig i que l’aprovarà per sessió plenària d’immediat. Llavors, ja només restarà que el POUM sigui publicat al Diari Oficial de la Generalitat perquè entri plenament en vigor.
Segons l’alcalde, “l’endemà mateix de la publicació al Diari Oficial, la gent ja podrà venir a l’Ajuntament a demanar llicències d’obres a l’empara del nou POUM. Dit d’una altra forma, haurem complert la promesa electoral de redactar un nou Pla General i tenir-lo vigent durant el present mandat municipal”.

També et pot interessar

Comentaris