Labandera diu que Geli “va fer els deures” amb el segon ambulatori de Vilafranca

25/01/2011 - 17:37h

El diputat del PSC Roberto Labandera ha volgut respondre a l’alcalde, Pere Regull, per les crítiques a la gestió del PSC respecte al segon ambulatori de Vilafranca, que encara no té aprovat ni el projecte de construcció i que ja porta alguns anys de retard.
Labandera creu que la consellera de Salut, Marina Geli, “va fer els deures” en relació a la construcció del nou CAP. Segons Labandera, la feina es va fer de manera correcta però la situació pressupostària va impedir l’aprovació de l’obra “com la de diversos equipaments més arreu del país”.
Labandera afirma, a més, que “la feina ara pertoca al nou govern de la Generalitat i el perill rau en les declaracions del nou conseller de Salut que diu que reduiran els serveis per reduir despeses. Lluitarem per tal que el nou ambulatori no entri en el capítol de retallades. No volem que el Penedès estigui afectat per l’amenaça de la reducció de despeses”.
El diputat ha manifestat la seva preocupació pels anuncis del govern de la Generalitat en matèria de política social i en especial de salut. Segons Labandera, la retallada d’un 10% del pressupost no pot centrar-se en les àrees d’educació i salut. El diputat s’ha compromès a vetllar “per no perdre serveis ni mèdics ni sanitaris conquerits amb molt d’esforç així com el compliment dels compromisos en matèria educativa. Vetllarem per l’execució de les licitacions de les escoles públiques previstes i per què es completin els compromisos ja establerts amb municipis com Mediona, Sant Quintí, Font-rubí, Castellet i la Gornal, Subirats, Sant Martí o Torrelles”.

Residència i llar d’infants
Pel que fa a Vilafranca, Labandera va explicar que traslladarà al Parlament la demanda del col·lectiu Fem Pinya de construcció d’una residència per a la gent gran a l’antic INCAVI i també la solidaritat amb els veïns de les Clotes pel que fa a la construcció d’una llar d’infants al barri.
A banda d’aquest aspecte, Labandera manifesta que treballarà des del Parlament “per garantir les prestacions socials bàsiques i evitar les retallades dels pressupostos públics en aquest àmbit, impulsar mesures i iniciatives per afavorir els sectors emprenedors de al comarca i del país i fomentar la participació ciutadana en tots els àmbits de l’acció pública”.
Roberto Labandera ha informat que continuarà en aquesta legislatura la seva tasca de portaveu parlamentari del PSC en política territorial, urbanisme i habitatge. A més també és membre de les comissions d’Agricultura i de Cooperació i Solidaritat.

També et pot interessar

Comentaris