Millores a la xarxa d’abastament d’aigua a Coma-ruga

19/01/2011 - 18:04h

Aigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el servei d’abastament i sanejament d’aigua del Vendrell, ja ha començat els treballs de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer Francisco de Goya, al barri marítim de Coma-ruga. “D’aquesta manera”, ha explicat el regidor de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell i president d’Aigües de Tomoví, Jaume Domingo, “continuem amb el pla de millora de la xarxa d’aigua potable als barris marítims per garantir la qualitat del servei d’abastament d’aigua a la zona”.
Les obres consisteixen en la renovació total del tub de fibrociment per noves canonades. A més, es col•loquen dos tubs de polietilè d’alta densitat, un per cada costat del carrer, i la xarxa es disposarà mallada, per tal de donar compliment a la normativa sanitària. També s’instal•len boques de reg i claus per sectoritzar correctament la zona i poder actuar en cas de manteniment o reparació, sense que es vegi afectat el subministrament a altres zones.
Les obres de renovació de la xarxa d’aigua acabaran en breu i tenen un cost de 13.300 euros. Amb aquests treballs, s’aconsegueix un doble objectiu: una millora considerable de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer Francisco Goya i el compliment amb la normativa vigent.

També et pot interessar

Comentaris