Obre portes la nova escola bressol de Calafell Parc

18/01/2011 - 15:27h

La nova escola bressol municipal construïda a la urbanització Calafell Parc ha obert portes aquest dilluns, dia 18, un cop enllestides les obres i els tràmits administratius inherents a l’obertura i els subministraments. Els infants van fer la primera jornada d’adaptació al seu nou entorn educatiu i, de forma gradual al llarg d’aquesta setmana, el centre funcionarà totes les hores i oferirà tots els serveis.
L’Ajuntament de Calafell recorda que la nova escola bressol encara té places disponibles. Les famílies interessades
poden adreçar-se a la Casa de Cultura de Cal Bolavà (avinguda de la Generalitat 1) o trucar al telèfon 977 69 90 09 (extensió 472). El centre ofereix un total de 61 places: 8 places per a nadons; 13 places per a infants d’un any, i 40 places per a infants de dos anys.
El centre porta “El Petit Príncep” i ha significat una inversió de 900.000 euros. Està ubicat a l’avinguda Central de Calafell Parc, al costat del local social i de les pistes poliesportives de la urbanització, “un entorn tranquil i privilegiat que és un dels seus principals atractius”, segons ha recordat la tinent d’alcalde d’Ensenyament, Teresa Cumplido.
L’edifici s’ha construït amb criteris climàtics i aprofita el sol per escalfar-se i els corrents d’aire per refrigerar-se. Això simplifica moltíssim la climatització artificial i fa que el manteniment de l’escola bressol sigui més reduït. L’edifici està pensat “de principi a fi per als infants”, segons Cumplido.
“El Petit Príncep” és la segona escola bressol municipal que obre aquest mandat polític a Calafell. L’altra va ser “El Rasclet”, situada al nucli de Segur de Calafell. En total, el municipi compta actualment amb quatre llars d’infants municipals, amb una oferta conjunta de 283 places. L’Ajuntament de Calafell disposa dels terrenys per aixecar una altra escola bressol municipal, que serà la cinquena. El centre s’ubicarà al nucli de la Platja de Calafell, en una nova zona d’equipaments culturals i educatius que envoltaran el nou mercat municipal, que es començarà a construir properament.

També et pot interessar

Comentaris