Manel Trias i Manel Cantón agafen les regnes de la Colla Jove de Vilafranca

17/01/2011 - 14:55h

Després de l’impàs de la junta fundacional que va regir la Colla Jove Xiquets de Vilafranca des dels seus inicis, l’any passat, finalment la nova colla vilafranquina va aprovar divendres l’organigrama que la gestionarà les dues pròximes temporades. En una decisió absolutament assembleària i per unanimitat es va acordar que la presidència l’assumeix Manel Trias, mentre que Manel Cantón s’ocuparà de la part tècnica com a cap de colla. D’aquesta manera, la Colla Jove aposta per l’experiència posant-hi al capdavant castellers amb un bagatge previ en cadascuna d’aquestes àrees.
La nova junta està formada per 33 persones. El fins ara cap de colla en la junta fundacional, Albert Hill, ocuparà la vicepresidència, mentre la que havia estat primera presidenta, Montse Vallès, passa a encapçalar l’àrea d’activitats de la part social. Manel Cantón tindrà Eduard Fornells de sots cap de colla i Xavier Cosano serà el cap de pinyes.
La junta es divideix en quatre àrees, la d’administració, comunicació, social i tècnica. Entre els objectius més immediats hi ha el de posar en ple funcionament l’entitat dins de l’àmbit casteller i social, prioritzant la difusió entre la vila, la comarca i el món casteller, i l’esperit modern renovador i actualitzat.
La Colla Jove va començar els assajos la setmana passada i aquesta temporada ja no els aturarà. Els assajos són a l’Escorxador els dimecres a dos quarts de nou de la nit i els divendres a dos quarts de deu de la nit.

També et pot interessar

Comentaris