El vendrellenc Jaume Domingo serà dimecres nou diputat al Parlament de Catalunya

alt
13/01/2011 - 15:57h

El regidor vendrellenc Jaume Domingo es convertirà dimecres nou diputat al Parlament de Catalunya. D’aquesta manera serà el quart Diputat en tota la història de la democràcia del Baix Penedès precedint a Joan Descals, Josep Maldonado i Martí Carnicer.
Domingo ha manifestat sentir-se amb una gran responsabilitat “ser diputat després de persones com Joan Descals, Josep Maldonado i Martí Carnicer és una gran responsabilitat. Són persones a les quals admiro i m’han vist créixer en la política. Desitjo, de tot cor, estar a la seva alçada i treballaré perquè sigui així”. Feia molt de temps que el Baix Penedès no tenia un diputat en actiu i per aquest motiu Domingo creu que tenir-ne un és un reconeixement per a la comarca, “ja que el Baix Penedès és una comarca amb gairebé 100.000 habitants, i cal que es visualitzi molt més”.
La intenció de Domingo és treballar per tot el territori, però especialment per la comarca. Per aquest motiu ha manifestat que “el primer que faré serà posar-me a disposició de tots els ajuntaments i el Consell Comarcal per treballar plegats en la solució dels temes pendents i ajudar a impulsar la seva solució”.

Oficina parlamentària

El regidor convergent també té intenció d’obrir una oficina parlamentària a la comarca per tal que les entitats i la ciutadania en general puguin posar-se en contacte amb ell. D’altra banda, la intenció de Domingo és acabar la legislatura a l’Ajuntament, però no descarta “si el partit ho creu oportú, continuar al consistori vendrellenc la propera legislatura”. Amb tota seguretat la possessió del càrrec serà dimecres en la sessió plenària prevista al Parlament de Catalunya.

Un llarg currículum polític i social

Nascut al Vendrell el juliol de 1962, casat i amb una filla, Domingo va entrar a militar a la JNC des de la seva fundació l’any 1980. És membre del Comitè Executiu Nacional de l’organització i responsable de les comarques de Tarragona i de l’Ebre. Militant de CDC des de l’any 1981, ha tingut diferents càrrecs en el partit tant en l’àmbit local com comarcal. És regidor de l’Ajuntament vendrellenc des de l’any 1991 i ha estat regidor de Seguretat Ciutadana, Governació, Recursos Humans, Contractació, Participació Ciutadana i Comunicació. En l’actualitat és regidor de Serveis, Medi ambient, Esports i Convivència. Conseller Comarcal del Baix Penedès en tres legislatures, en l’actualitat és portaveu del grup comarcal de CiU. Diputat provincial, en la legislatura 1999-2003, amb responsabilitats en centres d’educació especial, escoles de música, gestió de recaptació i recursos humans. És president del Consell Esportiu del Baix Penedès, refundador del Ball de Diables del Vendrell, l’any 1979, membre dels castellers Nens del Vendrell i ha estat membre de diferents juntes de l’entitat, també és membre de Junta dels Pastorets Musicals.

També et pot interessar

Comentaris