La pista esportiva de l’escola Teresina Martorell reobre les seves portes

alt
12/01/2011 - 14:45h

La pista esportiva de l’escola Teresina Martorell reobrirà les seves portes aquest dissabte, coincidint amb el retorn dels escolars a les aules aquesta setmana, i donant continuïtat a una iniciativa impulsada pel Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell en col·laboració amb el Pla de Barris el març de l’any passat.
D’aquesta manera, tots els dissabtes de deu del matí a una del migdia, la pista estarà disponible per a tots els veïns que en vulguin fer un ús lúdic i esportiu. Durant aquestes tres hores, hi ha una persona encarregada de la vigilància del recinte i del bon ús d’aquestes instal·lacions, per la qual cosa hi ha unes normes bàsiques de manteniment i respecte d’aquest espai.
L’escola Teresina Martorell i la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament del Vendrell van tirar endavant la iniciativa d’obrir la pista esportiva de l’escola, perquè a la zona del Pla de Barris no hi havia cap equipament públic per a l’ús lliure de jocs de pilota.
L’obertura de la pista es basa en la idea que els jocs d’equip contribueixen en la formació en valors per a la convivència i potencien la funció integradora i de cohesió social de l’esport, com s’ha destacat des dels Serveis Municipals d’Ensenyament del Vendrell. És per aquest motiu, principalment, que es va posar a disposició de tothom aquest equipament; així, infants, joves i adults del barri que ho desitgin podran jugar a jocs de pilota en un espai adequat.
D’altra banda, també es compleix l’objectiu de dotar el barri d’un equipament esportiu a l’aire lliure i optimitzar els recursos dels centres educatius, alhora que aquests s’obren a tota la comunitat.

També et pot interessar

Comentaris