El PSC demana a Benet Jané que la despesa de la neteja dels actes incívics dels militants de PxC els pagui aquesta formació

alt
12/01/2011 - 14:30h

El PSC ha criticat a través d’una nota l’incivisme dels militants-simpatitzants d’aquesta formació que a les passades eleccions catalanes van omplir El Vendrell de pintades enganxant cartells de propaganda electoral en espais que no estaven destinats a aquesta finalitat. Pel PSC, el més just seria que els costos d’aquests desperfectes es paguessin des de la formació que els va instigar.
El PSC ha demanat que la despesa de neteja provocada pels actes incívics dels militants de PxC sigui abonada per aquesta formació política. En moltes ocasions, els diferents grups polítics parlen dels comportaments incívics de la ciutadania a l’hora que els censuren. Però aquesta vegada, el comportament incívic el protagonitza PxC, o com a mínim, els seus militants que han embrutat les parets de diversos edificis del Vendrell, alguns tan emblemàtics com la cooperativa agrícola.
A part de totes les pintades que van aparèixer abans del 28 de novembre, també cal recordar l’enganxada de cartells en espais que no estan habilitats amb aquesta finalitat. Aquests cartells pertanyen clarament a aquesta formació i només estant a la seva disposició.
Des del PSC es creu necessari que els partits prediquin amb l’exemple, i per aquest motiu, demana al govern de Jané que derivi el cost de les tasques de neteja d’aquests espais embrutats pels comportaments incívics dels militants de PxC a aquesta mateixa formació.

També et pot interessar

Comentaris