El Mercat de Calafell celebra els 25 anys a punt de començar el nou edifici

21/12/2010 - 10:24h

El Mercat municipal de Calafell va celebrar el darrer cap de setmana el seu 25è aniversari amb l’expectativa de l’inici, el proper mes d’abril, de les obres del nou edifici. Els paradistes i l’Ajuntament van celebrar el quart de segle de l’equipament comercial amb els clients, amb un vermut gastronòmic, preparat amb productes del mercat pel col·lectiu local de restauradors “El gust és nostre”. També es va lliurar un record commemoratiu als paradistes.
L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, ha destacat que “el protagonisme d’aquesta commemoració correspon plenament als paradistes, perquè s’han mantingut ferms al llarg dels anys resistint diferents crisis econòmiques i els canvis d’hàbits de consum de la societat”. De la seva banda, el tinent d’alcalde de Comerç i Innovació, Carles Rion, recorda que “no podia haver-hi millor regal d’aniversari que l’adjudicació del nou mercat”. El regidor ha afegit que “el nou edifici i la nova fórmula que s’hi aplicarà, amb un operador que assumeix la inversió i comptarà amb un supermercat a l’interior, dinamitzarà l’activitat comercial de tot el
municipi”.
La junta de govern local de Calafell va adjudicar l’1 de desembre passat el nou mercat municipal a l’oferta conjunta presentada per la constructora AMC5 i la cadena comercial Mercadona. L’adjudicatari farà una inversió de 6,2 milions d’euros en la creació d’un edifici singular que també acollirà la nova biblioteca municipal, a més de 200 places d’aparcament.
La construcció del mercat generarà 60 llocs de treball directes i 240 d’indirectes, justament en un sector dels més tocats per la crisi al municipi. I quan el mercat ja funcioni, el supermercat Mercadona que hi haurà tindrà entre 70 i 80 treballadors. A més, es calcula que es crearan uns 300 llocs de treball més, tot comptant les parades tradicionals i els serveis auxiliars que necessitarà l’equipament (neteja, seguretat, aparcament, personal de la biblioteca…).

També et pot interessar

Comentaris