Els derbis d’hoquei, per al Moritz Vendrell i el CP Monjos

11/12/2010 - 21:51h

El Moritz Vendrell i el CP Monjos han superat aquest dissabte el Noia Freixenet i el Caixa Penedès Patí Vilafranca, respectivament, en els dos derbis penedesencs d’hoquei patins. A l’OK Lliga, el Vendrell ha demostrat, un cop més, ser l’equip revelació de la temporada i ha superat el Noia gràcies a un ‘hat-trick’ de Cristian Rodríguez i, una vegada més, la sensacional actuació del porter Carles Grau. El resultat final ha estat d’un clar 3 a 0 per als vendrellencs, que en la seva lliga del retorn a la màxima categoria de l’hoquei estatal en més d’una dècada fins i tot podrien acabar classificant-se per a la disputa de la Copa del Rei.
En aquesta jornada hi hagut dos resultats força destacats: el Liceu de la Corunya ha perdut els primers punts, en caure a casa amb el Vic (1-3); mentre que el Reus Deportiu, nou líder de l’OK Lliga, ha guanyat a la pista del Barcelona (2-4).
I quant a la primera divisió estatal, en un derbi inèdit a la categoria, el Monjos ha superat per 5 gols a 3 el Caixa Penedès. Els vilafranquins s’han avançat al marcador i a la mitja part dominaven per 1 a 2. Als 14 segons de la represa, però, Pere Vàrias, el millor jugador local i del partit, ha marcat de penal i ha donat un altre aire a l’encontre. Aquest segon període ha finalitzat amb un clar parcial de 4 a 1 per als Monjos. El partit ha estat prou correcte i molt esportiu.
L’altre equip penedesenc a la categoria de plata de l’hoquei espanyol, el Vallès Calafell ha perdut per la mínima (4-3) a la pista del Borbolla gallec.

També et pot interessar

Comentaris