El Vilafranca es refà de la derrota a Reus amb un gran partit a Amposta

08/12/2010 - 22:30h
Amposta             0
Vilafranca           3
 

Després de perdre a Reus, el Vilafranca tenia entre setmana un altre partit a camp contrari, aquesta vegada a Amposta, un terreny sempre complicat i un equip que darrerament havia anat a més. El Vilafranca minvat de jugadors, tant sols dos i el porter a la banqueta, va donar la cara a terres de l’Ebre i va imposar la seva llei amb tres bonics gols, que, haurien pogut ser més. Certament un gran partit i una bona victòria que consolida el Vilafranca a la ona mitja de la classificació.
Com es diu en el mon del futbol el Vilafranca va sortir amb el que portava posat, ja que entre lesions i Pere Roca expulsat, feina hi va haver per fer un equip competitiu. A la banqueta van quedar tant sols, Ismael, Joan Torrents i el porter suplent Gerard que per cert va sortit als 86 a jugar uns minuts de davanter substituint a un malparat Puchi. La primera part va ser de domini i control d’un Vilafranca que després de veure com no li concedien un gol fantasma a Eitan cap els deu minuts, va seguir treballant fins a fer dos bons gols en tant sols tres minuts i va tenir mes ocasions abans del descans. A la segona un gol de falta directa de Bacaicoa per l’escaira, als tretze, van deixar ben clar que qui guanyaria el partit seria el Vilafranca.

Han estat tres punts molt bons per situar-se al bell mig de la classificació, allunyant-se dels llocs de descens, mentre que, per diumenge, s’espera la visita del líder.
 
Fitxa Técnica
 
Amposta         0
Vilafranca      3
Amposta:Diego, Yélamos, Raúl, Domínguez, Jesús, Miguel, Cesc, Ramón (Subirats 60′), Marc (Manel 37′), Gustavo i Oscar
Vilafranca: Saperas, Moya, Bacaicoa, Dani, Aleix, David, Eitán, Erik, Valerio (Torrents 72′), Alabau (Isma 59′) i Puchi (Gerard 86′)
Gols: 0-1 Puchi (17’). 0-2 Valerio (20’). 0-3 Bacaicoa 58’.
Àrbitre: Galan Baró de l col·legi del Bages, be en línies generals deixant a part alguns detalls i un gol anul·lat a Eitan.
Targetes: Groguesals locals Jesus i Manel i al visitant Dani. Vermella per acumulació al local Jesús (72’)

També et pot interessar

Comentaris