El Vilafranca no pot fer res amb un Reus que demostra que vol ser dalt.

06/12/2010 - 16:07h
Reus                   3
Vilafranca           0

Els que seguim al Vilafranca vàrem tenir la mateixa sensació que a La Pobla, Terrassa i en algun altre desplaçament en els que el Vilafranca s’ha vist superat pel rival al llarg dels noranta minuts. Es cert que el Vilafranca va tenir opcions de marcar algun gol, però no d’empatar ni menys de guanyar.
Malgrat tot hem de dir que sap greu de la manera que van arribar els gols i en el moment que es van produir. Es cert que el Reus va ser superior, va fer córrer molt i bé la pilota i entrava amb facilitat per les bandes especialment l’esquerra del seu atac per fer mal a la porteria del Vilafranca. El primer gol va arribar en una centrada i Dani en porta pròpia remata a gol en presència del davanter Chumbi (els locals li donen el gol a davanter local). El segon va arribar a dos minuts de la represa i el tercer abans dels cinc minuts, de manera que tot just començada la segona part ja es perdia per 3-0. Puchi va fer dos canvis abans del descans veient que les coses no pintaven bé pel seu equip. És cert que a la primera part el Vilafranca va fer ben poc per buscar el gol, però a la segona va arribar amb mes facilitat, especialment Alabau als 78 en un remat de cap llepant el pal a centrada de Tacón i dos minuts després novament Alabau remat de cap al pal, també a centrada de Tacón.

Resumint doncs, derrota clara del Vilafranca davant un equip que com diuen els entesos, no és de la seva lliga.

Fitxa Técnica

Reus                 3
Vilafranca         0

Reus: Angel, Edu, Robert, Sangrà, Ferran, Alvaro (Blas 66’), Marqué, Pallarés (Taravilla 54’), Masqué, Querol i Chumbi (Jorge 63’)
Vilafranca: Saperas, Moya, Ismael (Alabau 35’), Dani, Bacaicoa (Tacón 58’), Aleix, Roca, Enric (Eric 28), Eitan, Valerio i Puchi.
Gols: 1-0 Dani pp (16’). 2-0 Querol (47’). 3-0 Querol (51’)
Àrbitre: Avalos Barrera del col·legi d’Igualada ho va fer bé, llàstima de les dues darreres targetes a Aleix i Roca en les que va ser excessivament rigorós.
Targetes: Grogues als locals Alvaro i Edu i als visitants Dani, Roca i Aleix. Vermella a Roca per acumulació (min 90).