Paton Soler posa lletra i música als problemes de l’AVE al seu pas per Vilafranca

03/12/2010 - 10:39h

Els veïns afectats pel pasde l’AVE a Vilafranca es van posar en contacte ara fa un any amb Paton Soler perquè els composés un tema sobre aquest afer tan present a la vida quotidiana de molts vilafranquins. Dit i fet, el cantautor va posar veu i música al sentiment d’un ampli col·lectiu que reclama solucions a les molèsties ocasionades pel pas del’alta velocitat per Vilafranca. I així va néixer “Passa l’AVE per la vila”, que s’havia de convertir en poc més que un himne dels afectats.

Per diversos motius, la cançó es va quedar en un calaix quan fins i tot s’havia parlat de la possibilitat que els diables la fessin sortir per la festa major. No va ser així i mai més se’n va sentir a parlar fins que fa pocs dies es va descobrir que algú havia penjat la cançó a internet.
El ressò ha estat ampli, com tot el que toca la xarxa i la notícia de la cançó que reflecteix el malestar dels veïns pel tema de l’AVE ha corregut com la pólvora. Tant és així que diferents mitjans escrits i audiovisuals s’han interessat per la notícia.
Ahir, Paton Soler, acompanyat del tècnic Jordi Morgades, que hi posa els cors, va enregistrar un videoclip amb els dos minuts clavats que dura el tema. Diu Soler que “la cançó té tanta vigència ara com fa un any perquè en tot aquest temps no s’ha fet res”.

També et pot interessar

Comentaris