Tres punts més gràcies a un gran treball i un únic gol de penal

28/11/2010 - 20:13h
Vilafranca           1
Ascó                    0
 
 

Ens imaginàvem que l’Ascó seria un equip complicat. Te bons jugadors a la plantilla, practica un futbol de nivell mig a la categoria i l’afeccionat no s’explica com està ocupant un dels llocs de descens a la classificació. El partit no va tenir massa història. Poques oportunitats de gol, els dos equips amb diferent sistema han sovintejat les porteries contràries i tot i veure un constant puja i baixa, els porters no han tingut massa feina, pel que fa a tenir intervencions de mèrit per evitar algun gol. La primera part no hi va tenir gaire oportunitats de gol, xuts de lluny, aturades tímides dels porters i molt control a la zona ampla. En un dels atacs dels locals, Ruben Ortiz entra a l’àrea i el jugador visitant Besora li fa un clar penal que ben llençat per Puchi significaria l’únic gol del partit.

A la segona part l’Ascó va voler buscar l’empat, va avençar les seves línies i veient que el Vilafranca feia el seu joc directa, amb passades llargues, va deixar al porter felip com home lliure, es a dir que s’encarregava de frustrar els atacs llargs del Vilafranca sortint fora l’àrea i jugant amb els peus. El domino territorial era pels forasters, feien córrer la pilota i intentaven arribar crear oportunitats de gol, però la defensa del Vilafranca va estar a un bon nivell i tot sigui dit els davanters de l’Ascó no van mostrar massa bona punteria, de manera que el partit es va acabar amb el gol de penal a la primera part.  
 
 
Fitxa Técnica
 
Vilafranca           1
Ascó                    0
 
Vilafranca: Saperas, Moya, Rubén Ortiz, Dani, Bacaicoa, Aleix, Eitan, Carrión, Palet (Valerio), Alabau (Tacon) i Puchi.
Ascó:Felip, Cristian, Isma, Josep Ramon, Xavi García (Yuri), Redondo, Luis García (German), Besora, Esteve (Mohe), Hernández i Jaume.
Gols: 1-0 Puchi de penal (24’).
Àrbitre: Gallardo Martínez del col·legi de Sabadell va fer un bon arbitratge i no es va complicar la vida.
Targetes: Grogues al local Bacaicoa i als visitants Hernández, Besora, Esteve i Jaume. Vermella directa a Besora (87’).
 

També et pot interessar

Comentaris