El Vilafranca esgarrapa un punt de Manlleu jugant amb 10 quasi tota la segona part

21/11/2010 - 23:43h
Manlleu              1
Vilafranca          1
 
 

Desplaçament complicat i en un terreny difícil d’un Vilafranca que una vegada mes ha demostrat que amb molt treball, es pot sumar a qualsevol camp de la categoria encara que sigui jugant amb inferioritat numèrica.

A la primera part el partit va ser bastant mogut, amb oportunitats dels dos equips, pot ser no moltes, però les suficients com per arribar al descans amb gols. El primer en encetar el marcador va ser el Vilafranca en un córner rematat de cap centrat per Puchi i rematat per Enric, un córner que va arribar després d’un altre jugada a pilota parada del Vilafranca amb els mateixos protagonistes. Quan s’esperava arribar al descans amb victòria del Vilafranca, arribava un penal, just però innocent. Va ser per una pilota perduda a la zona ampla, amb el corresponent contraatac del golejador local Planagumà es entrat dins l’àrea pel central del Vilafranca i el col·legiat decreta penal de manera que s’arribava als quaranta cinc amb igualtat l marcador.
A la segona  els local surten forts i tenen un parell d’aproximacions perilloses sense conseqüències i als 55 segona groga a Enric i vermella pel jugador, de manera que el Vilafranca es quedava amb inferioritat, una vegada més. Fins el final, evidentment mes domini dels locals però un Vilafranca ben posat com sempre i lluitant a morir fins el final, va saber aguantar fins al xiulet final sumant un treballat punt mes.   
 
Fitxa Técnica
 
Manlleu               1
Vilafranca           1
 
Manlleu: Fran, Rude, Chicho, Arxi, Busquets, Putxi (Tuneu, 88), Del Moral (Romero, 82), Gely, Aumatell, Crous (Criado, 73) i Planagumà.
Vilafranca: Saperas, Moya, David, Dani García, Rubén Ortiz, Aleix, Enric, Eitan, Puchi, Alabau (Carrión, 64) (Erik, 86) i Palet (Valerio).
Gols: 0-1 Enric (min. 30) i 1-1 Del Moral (p) (min. 39). 
Àrbitre: Calle Martínez (Barcelona), be a la primera part i a favor als de casa a la segona.
Targetes: Grogues a l’entrenador local Francesc Cargol i als visitants, Enric, Aleix, Dani García i Valerio. Vermella a Enric, per acumulació de grogues (min 55).

També et pot interessar

Comentaris