Històrica victòria del Moritz Vendrell amb el Barcelona

alt
16/11/2010 - 22:50h

El Moritz Vendrell d’hoquei patins ha fet història aquest dimarts al vespre en derrotar el totpoderós FCBarcelona, per 4 gols a 3, en un partit antològic. altL’enfrontament, seguit per un pavelló del Club d’Esports ple d’un públic que ha vibrat amb el seu equip, ha estat en tot moment molt emocionant. Els jugadors de Guillem Cabestany, que estan fent un gran campionat en el seu retorn a l’OK Lliga, han tingut sempre fe en les seves possibilitats i al final han pogut doblegar un Barça que aquesta temporada està desconegut. L’equip de ‘Nando’ Pujalte és a 10 punts! del líder. Un fet absolutament inèdit.
A la primera part, els blaugrana s’han avançat gràcies a un gol de Borregan en potser l’únic espai lliure que han deixat els vendrellencs en aquest període. L’equip local, però, no s’ha descentrat i ha pogut empatar el matx, gràcies a un gol de Cristian, i avançar-se a segons de la botzina en un gol d’oportunisme de Lluís Ferrer.
Com era d’esperar, el Barcelona ha sortit a la segona part disposat a eixugar el desaventatge, però ho ha aconseguit només a mitges a la meitat del període. Santi Julivert ha fet embogir el pavelló del Vendrell amb el 3 a 1 i el Barça ha hagut d’apretar per intentar capgirar un marcador molt perillós. Semblava que estava en el camí d’aconseguir-ho quan Panadero i Torra, que un minut abans havia fallat una falta directa, han possat el 3 a 3 al lluminós. Encara quedaven 16 minuts pel final, però el partit del Moritz Vendrell ha estat antològic i, com apuntàvem, sempre ha tingut esperances d’aconseguir un resultat històric. I més quan Eloi Albesa ha fet el definitiu 4 a 3 al minut 14 d’aquest període. Ha estat en la desena falta d’equip del Barça i, en canvi, Reinaldo Garcia no ha aprofitat una tercera i darrera falta directa a 2 minuts del final.
altA destacar el gran partit de tots els jugadors vendrellencs, però sobretot del jove porter Carles Grau. El seu partit ha estat senzillament inoblidable. El Barcelona ha intentat marcar l’empat des de qualsevol punt de la pista, però aquest dimarts, 16 de novembre del 2010, estava cridat a ser inscrit en lletres d’or en la història del Moritz Vendrell. Els jugadors locals han acabat fent una volta d’honor per rebre els aplaudiments de l’afició.
Per a la història queda el ‘cinc’ inicial del Moritz Vendrell -Grau, Esteve, Ruiz, Julivert i Cristian- i la resta de jugadors: Garcia, Lluís Ferrer, Albesa i Sergi Ferrer.