El Vilafranca talla la mala ratxa de casa amb una treballada victòria

14/11/2010 - 20:10h
Vilafranca          2
Cornellà             0 
 
Partit dels que fan afició en el que després d’un primer gol ratllant el minut 30, s’ha passat a una segona part en que el Cornellà disconforme amb el resultat s’ha posat el mono de treball i ha portat molt perill a la porteria del Vilafranca i mes quan Bacaicoa ha vist una segona groga als 60. El Vilafranca ha hagut de treballar molt i molt, el Cornellà ha buscat l’empat en varies oportunitats i Saperas el porter local ho ha aturat tot. Al final quan als 84 ha arribat el segon gol, la parròquia ha respirat tranqui-la i els tres punts s¡han quedat a casa.
La primera part va ser pel Vilafranca, amb gols i mes oportunitats que no pas els de Cornellà, en va tenir Palet, David i Eitan, com a mes clares, però tant sols va ser Enric qui a centrada de falta de Puchi en una jugada d’estratègia, va rematar de cap a al pal i gol. Al segon temps per part del Cornellà vàrem registrar cinc oportunitats molt clares de gol, van tenir l’empat molt a prop, però en aquesta oportunitat la devesa de la fortuna ha somrigut als de la Vila i l’equip de Puchi ha sumat tres punts mes. El partit gairebé es va acabar als 84 quan una gran jugada de Valerio amb xut al travesser, es finalitzada amb gol pel debutant al Municipal, Erik, un dels darrers fitxatges del Vilafranca.
 
Fitxa Técnica
 
Vilafranca           2
Cornellà              0
 
Vilafranca: Saperas,Moya, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, David, Enric, Roca (Eric 45’), Eitan, Palet (Isma 62’), Alabau (Valerio 72’) i Puchi.
Cornellà: Talavera, Alex, Melo, Jaume (Edgard 86’), Valentin, Pol, Moha (Gerard 66’), Pep (Moron 72’), Fran, Juli i Puerto.
Gols: 1-0 Enric (30’). 2-0 Eric (84’).
Àrbitre: Pablo Querol del col·legi de Tortosa. No ha agradat, excessives targetes pel Vilafranca i permissivitat pels visitants.
Targetes: Grogues als locals Moya, Roca, Bacaicoa, David i Saperas i als visitants Moha i Valentin. Vermella a Bacaicoa expulsat als 60 per dues targetes.

També et pot interessar

Comentaris