Detinguts quatre joves del Vendrell per una seixantena de robatoris a vehicles

10/11/2010 - 16:24h
Una investigació d’agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de l’UI ha permès resoldre una vintena de robatoris a interior de vehicle comesos en només un mes a diferents barris del Vendrell. Els passat 6 de novembre, l’UI va detenir dos joves, Mohamed F i Andrés Felipe LM, tots dos de 18 anys i veïns del Vendrell, acusats dels robatoris, que s’haurien produït durant diverses nits del mes d’octubre, sempre seguint un patró similar. A banda, però, els investigadors acusen dels mateixos fets a dos joves més: Saul MC, de 19 anys, i un menor d’edat.
Els quatre joves, que no sempre actuaven junts la mateixa nit, solien escollir un carrer determinat de la capital del Baix Penedès, i fracturaven els vidres de l’acompanyant dels vehicles per tal d’endur-se navegadors GPS, aparells reproductors de música, ulleres de sol i altres objectes a la vista. Mohamend F i Andrés Felipe LM, s’encarregaven després de vendre els objectes sostrets a establiments de compravenda, on s’han pogut recuperar alguns dels aparells, que ja han estat retornats als seus propietaris.
El primer, a més, moltes vegades era només l’encarregat de les tasques de vigilància, per tal d’alertar de la possible presència policial. A banda d’actuar en diferents barris del Vendrell, també havien escollit com a objectiu els carrers propers a l’estació de trens de Sant Vicenç de Calders on, a més, tenien el seu centre de reunió i planejaven els robatoris.
La Unitat d’Investigació sospita que els joves, en especial Mohamed F i Andrés Felipe LM, podrien estar darrera d’una quarantena de fets similars més, registrats al Baix Penedès des del passat més d’abril. Cal destacar a més, que Andrés Felipe LM, ha estat detingut tres vegades en una setmana (28 d’octubre, 3 i 6 de novembre per robatoris a interior de vehicle, mentre que a Mohamed F se l’ha detingut amb dos dies de diferència pels mateixos motius (4 i 6 de novembre).
Els tres joves han passat ja a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, mentre que el menor, ho ha fet davant la Fiscalia de Menors

També et pot interessar

Comentaris