Activitat al Vendrell per promoure l’exercici i l’alimentació saludable en la gent gran

10/11/2010 - 11:44h

“Cuida’t, t’ho mereixes” és el nom de la nova activitat proposada per la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament del Vendrell per promoure entre la gent gran del municipi la pràctica de l’esport i la necessitat de tenir una alimentació saludable. L’activitat compta amb el suport del Pla de Barris i preveu la realització de sessions d’exercici a l’aire lliure en un espai públic com és la plaça del Tívoli.
Així mateix, es realitzaran xerrades sobre l’alimentació i sobre com adequar-la a les estacions de l’any.
Els objectius de l’activitat són promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar i difondre coneixements per a una bona salut integral, tant pel que fa a l’alimentació com a la dietètica.
El dilluns 15 de novembre, d’onze a dos quarts d’una, s’inicia aquesta nova activitat amb una sessió destinada a treballar l’aparell locomotor. Es faran exercicis per treballar les articulacions i principalment es tonificaran la columna i les cervicals. També es farà prevenció del cansament estacional i es parlarà de la fruita seca i dels aliments de la tardor.
L’activitat és gratuïta, pot assistir-hi tothom qui ho desitgi sense inscripció prèvia, i el punt de trobada per fer-la serà la plaça del Tívoli. La segona tindrà lloc serà el 13 de desembre a la mateixa hora.

També et pot interessar

Comentaris