El conseller Joaquim Llena presidirà el sopar dels 25 anys de CEVIPE

04/11/2010 - 16:05h

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joa-quim Llena, presidirà divendres el sopar commemoratiu dels 25 anys de CEVIPE que es farà a les instal·lacions que CEVIPE té a Sant Sadurní. A més del conseller, també han confirmat l’assistència diferents diputats al Parlament de Catalunya, així com els alcaldes de Sant Sadurní, de Vilafranca, l’Espluga de Francolí.
Més de 600 persones assistiran en aquest sopar, la major part clients, socis i amics de CEVIPE. El sopar estarà amenitzat pel grup de jazz Van de Blues i finalitzarà amb una actuació humorística de l’actor Toni Albà. Aquest és l’acte que tancarà els organitzats per aquesta entitat per celebrar el seu 25è aniversari.
CEVIPE és la primera unitat de producció de la regió del Cava i s’ha consolidat com a un dels principals proveïdors de vi base per cava i vi a doll per a cellers elaboradors de Catalunya, Espanya i Europa. CEVIPE elabora vi base cava i vi a doll per a cellers de la DO Cava, DO Penedès, DO Catalunya, DO Conca de Barberà i DO Tarragona, així com per a empreses vinícoles d’Europa. Aquest producte s’obté a partir del raïm provinent de més de 6.000 hectàrees de vinyes dels seus socis viticultors. La capacitat productiva de CEVIPE està per sobre dels 55 milions de quilos raïm (blanc i negre) i està integrat per les cooperatives d’Abinyana, Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, La Granada, Llorenç del Penedès, Moja, El Vendrell, Solivella, La Nou de Gaià, Vilanova i la Geltrú, Vila-rodona i Vimbodí.

Comentaris