Marina Geli confessa que “encara no hi ha res lligat” sobre el nou CAP de Vilafranca

03/11/2010 - 15:45h

La consellera de Salut, Marina Geli, ha confessat que encara no té res “lligat” sobre la licitació del projecte del nou ambulatori de Vilafranca.  Tot i que no es va mostrar gaire disposada a parlar del tema, Geli va explicar als mitjans de comunicació que “estem en un mal moment econòmic i la nostra esperança és licitar-lo el més aviat possible, si pot ser, abans de final d’any”. Geli, però, va dir que el nou ambulatori s’havia endarrerit també “perquè vam aturar el projecte per fer-lo més ambiciós i al final tindrà un cost de més de nou milions d’euros”. Geli va recordar, però, que el govern de la Generalitat havia invertit molt en salut i en altres serveis a la comarca i que, si continuen al govern, tiraran endavant moltes altres coses.
Marina Geli va ser a Vilafranca presidint l’acte dels electes locals del PSC a l’Alt Penedès. Francisco Romero, com a cap de llista del PSC a Vilafranca, va ser l’encarregat de llegir la Declaració que manifesta el suport dels socialistes al president i candidat José Montilla.

Un cop acabat l’acte, l’auditori del Vinseum va acollir la presentació del llibre “Endreçar l’ànima” que ha escrit la consellera Geli.
Imma Ferret, regidora a Santa Margarida i Els Monjos i candidata del PSC al Parlament; Màrius Calvet, director executiu del Consorci del Laboratori d’Anàlisis Clíniques de l’Alt Penedès, Garraf, Anoia i Baix Llobregat Nord i Roberto Labandera, diputat al Parlament i també candidat al Parlament van ser els encarregats de la presentació del llibre.

Tots tres van destacar l’aportació de l’autora a la reflexió conceptual sobre el rol de la dona a la política, els objectius de la política social, en especial la de salut pública i els interrogants que l’actual moment polític genera a la nostra societat sobre el futur de Catalunya i sobre les actituds col·lectives per fer-hi front.

La consellera va destacar el paper de la cultura, la ciència, l’art i la tecnologia en la construcció de la nova personalitat de la societat catalana, una personalitat definida com d’un humanisme vint-i-uncentista. Pel que fa a Catalunya, l’autora va parlar d’un nou temps de construcció social, econòmica i política després del “fructífer període de reconstrucció” que ha estat la pauta dels governs progressistes que han liderat Catalunya en els darrers 7 anys.

També et pot interessar

Comentaris