Comencen les obres de remodelació de l’avinguda de la Generalitat a Coma-ruga

02/11/2010 - 16:00h

Aquest dimarts, 2 de novembre, s’han iniciat les obres de remodelació de l’avinguda de la Generalitat de Coma-ruga, al terme municipal del Vendrell i que serviran per millorar l’estat d’aquesta important via d’entrada al barri marítim, en el tram comprès entre el pont del ferrocarril i la N-340. Els treballs tenen una durada prevista de cinc mesos, i és per això que estaran enllestits abans de la Setmana Santa de l’any vinent. L’import de l’adjudicació de l’obra és d’1.385.000 euros.
En concret, les obres de millora consisteixen en la renovació del paviment, les voreres, l’enllumenat públic, la xarxa d’aigua i sanejament, la implantació d’un nou servei de recollida d’aigües pluvials, el soterrament de les línies telefòniques, la dotació de mobiliari urbà i la senyalització viària horitzontal i vertical.
Mentre durin les obres, el trànsit rodat de vehicles per aquest tram de l’avinguda de la Generalitat quedarà totalment tancat, i l’accés al barri marítim es realitzarà a través del carrer de Migjorn. Caldrà que els vehicles estiguin a l’aguait de la senyalització provisional que s’instal·larà a la zona.
Pel que fa als treballs concrets corresponents al pas inferior del ferrocarril, és a dir, des del carrer de l’Estació fins a l’avinguda del Parlament de Catalunya, es duran a terme entre el 7 i el 31 de març del 2011. La setmana del 7 a l’11 de març, el trànsit per sota del pont estarà totalment tancat, mentre que la resta de dies s’habilitarà un carril alternatiu controlat per semàfor.
Durant el període de les obres, el transport públic de la zona es mantindrà amb les desviacions pertinents. A més, es col·locarà una nova parada de bus a l’estació de ferrocarril, que passarà a ser permanent.

També et pot interessar

Comentaris