El Montañesa guanya amb una sola ocasió de gol.

31/10/2010 - 17:32h
Vilafranca,    0
Montañesa,   1  
 

Resultat injust el que s’ha produït aquest matí al Municipal entre el Vilafranca i el líder Montañesa, en aquest partit que inaugura l’horari d’hivern, a dir que es passa de jugar a 2/4 d’1 en lloc de les cinc de la tarda.

Els de Barcelona n’han tingut prou amb una sola oportunitat de gol acompanyada de la sort, mentre que el Vilafranca ha vist com el porter foraster Marc Ramírez, ex del Vilafranca, ho parava tot. A la primera part el Vilafranca ha arribat en dues clares ocasions frustrades pel porter i amb un remat al pal, mentre que els de Barcelona han xutat una sola vegada després que un defensa del Vilafranca rellisqués i quedés la pilota morta a peus d’Archille que és qui fet el gol, després d’una mitja volta.
A la segona part, cinc ocasions clares del Vilafranca, una pilota a la part superior del travesser i un penal als 88 no assenyalat sobre Enric han portat a aquest resultat injust pels mèrits assolits per un i altre conjunt.
 
Fitxa Técnica
 
Vilafranca              0
Montañesa            1
 
Vilafranca: Saperas, Aleix, Rubèn Ortiz, Bacaicoa (Ismael 86’), Palau, David, Enric, Eitan, Molina, Alabau (Palet 61’) i Puchi.
Montañesa: Marc Ramírez, Comas (Raúl Hernández 68’), Raul, Xavi Valls, Gerard Creus, Rubèn. Quim Araujo, Joan, Achille (Villegas 59’), Edu (Dani 86’), Xavi Giménez.  
Gols: 0-1 Archille (22’).
Àrbitre: Cardosa Montesinos del col·legi de Girona. No ho va fer malament, però es menja un penal sobre el local Enric als 88’.
Targetes: Groga al local Palet i als visitants Xavi Valls, Joan i Raul.

També et pot interessar

Comentaris