Retirades les ordenances fiscals del Vendrell per manca de prou suports

alt
21/10/2010 - 16:57h

La manca de suport de Plataforma per Catalunya (PxC) a la proposta de modificació de les ordenances fiscals feta pel govern de CiU en minoria a l’Ajuntament del Vendrell ha obligat l’alcalde, Benet Jané, a retirar el punt de l’ordre del dia del ple d’aquest dijous. A més, a una pregunta del mateix grup a l’oposició sobre què passava en un tema de les queixes d’una veïna i amb la possible retirada de la llicència d’activitats als responsables del Casal Familiar, ha trascendit que l’activitat a l’equipament està aturada. Pel que fa a les ordenances fiscals, l’alcalde ha dit que les retirava de l’ordre del dia perquè és qui té la facultat per posar i treure els temes que van al plenari. PxC, però, ha explicat posteriorment que no donaven suport a unes ordenances que pujarien de mitjana el 2,3%, l’IPC per al 2011. Segons Plataforma per Catalunya, els impostos i taxes no s’haurien de modificar.
Casal Familiar
I quant a la pregunta sobre el Casal Familiar, que ha generat sorpresa en l’alcalde i els seus companys de l’equip de govern, destapava els problemes que té l’entitat del Casal Familiar, amb més de 55 anys d’existència, ja que una veïna ha presentat diverses denúncies a causa del soroll que té al menjador de casa seva que dóna a l’escenari de l’entitat.
Segons ha sabut el 3d8, l’equip de govern ha ordenat paralitzar les activitats que provoquen sorolls i està cercant solucions, entre les quals cercar altres indrets on, temporalment, puguin fer llurs activitats. És el cas de l’Asociación Cultural Andalucia del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris