Dos detinguts per uns vint robatoris a domicilis i set a establiments

21/10/2010 - 09:41h

El passat 8 d’octubre es va detenir, al País Basc, Mohamed B., de 26 anys i veí de Vilafranca, que tenia una ordre de detenció dels Mossos d’Esquadra per estar implicat en múltitud de robatoris amb força a la zona de Pacs del Penedès i rodalies. A partir del mes d’abril, es va detectar un augment dels fets ocorregut a la zona i els agents d’investigació de la comissaria de Vilafranca van poder determinar que l’autor seria el mateix, el qual hauria participat aproximadament en una vintena de robatoris, bàsicament a domicilis, així com possiblement en el robatori a la rectoria de Pacs.
Els agents van poder recuperar diferents objectes que ja han estat retornats als seus propietaris. El detingut ja tenia diversos antecedents per robatoris.
D’altra banda el dia 14 d’octubre es va detenir a Reus, gràcies a la col·laboració de les unitats d’investigació dels Mossos de les comissaries de Reus i Vilafranca José Manuel C.B, de 39 anys i veí de Montblanc (Conca de Barberà).  El detingut, amb múltiples antecedents per robatoris amb intimidació, havia realitzat aquell mateix dia un atracament a una bugaderia de Vilafranca.
Els Mossos d’Esquadra l’estaven buscant per la seva implicació en quatre robatoris violents a establiments Schlecker, un d’ells a Sant Sadurní d’Anoia, així com la seva participació en el robatori a un estanc i en un establiment de Can Torreta de Vilafranca. El Jutjat de Guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

També et pot interessar

Comentaris