La Cambra de Comerç reconeix els 50 anys de Rius&Rius Assessors

alt
20/10/2010 - 15:40h

Dimarts, el saló de Contractacions de la casa Llotja de Mar, seu corporativa de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, va acollir el Dia de la Cambra 2010, durant el qual es va retre homenatge a les empreses, entitats i institucions que al llarg dels anys s’han consolidat i ocupen un lloc prominent en el teixit empresarial de Catalunya. Entre totes aquestes hi havia la consultoria vitivinícola vilafranquina Rius&Rius Assessors.
Amb aquest acte, la Cambra barcelonina, institució que defensa els interessos generals de les empreses i alhora impulsa i promou l’activitat econòmica vol reconèixer públicament l’esforç i perseverança de les empreses que, com la vilafranquina Rius&Rius Assessors, contribueixen des de fa molts anys al progrés tot esdevenint referents en el món empresarial i social.
Un acte emblemàtic
L’emblemàtic Saló de Con-tractacions de la Llotja, un dels conjunts més importants d’arquitectura gòtica civil medieval va ser el lloc on Miquel Rius va rebre de mans del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls, la placa commemorativa que reconeix, a les darreries de l’any de la celebració del 50è aniversari el servei de la consultoria vitivinícola, sens dubte un esplèndid colofó de l’efemèride.
Aquest esdeveniment rebla el posicionament de Rius&Rius Assessors com a consultoria líder del sector a Catalunya i referent a la resta de l’Estat i, per a la pròpia companyia, el reconeixement representa un esperó pel relleu generacional en procés d’implantació, a l’efecte de continuar l’expansió de la seva activitat basada en el compromís, l’eficàcia i la qualitat de servei com a essència de la seva filosofia empresarial.
A l’acte de dimarts van ser reconegudes fins a 188 empreses, entitats i institucions en les diferents categories. En representació de tots els guardonats el president de l’empresa vigatana Girbau SA va adreçar unes paraules d’agraïment d’un acte que després d’un còctel celebrat al pati de la Llotja va cloure el secretari d’Economia del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Andreu Morillas.
A la fotografia, a l’esquerra el director-gerent de Rius i Rius, Miquel Rius, amb el president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls.

Comentaris