Èxit de participació al primer Business Networking Event que organitzava la Jove Cambra

alt
Avatar
20/10/2010 - 08:47h

La setmana passada les instal·lacions de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech d’Espiells a Sant Sadurní van acollir el 1r BNE (Business Networking Event) a la sectorial del món del vi i del cava, dins el marc incomparable de la Setmana del Cava. L’acte que organitzàven la Jove Cambra Internacional de Vilafranca i la Cambra de Comerç de Barcelona va aplegar una cinquantena d’empreses i emprenedors amb la sinergia comuna de treballar dins del sector del vi i el cava. Aquestes van poder ampliar la seva xarxa de contactes i les possibilitats de negoci.
El format cara a cara dels BNE, el temps reduït, i així com el fet de trobar-se en un mateix espai tot un grup d’empreses representatives del sector, fan d’aquest BNE una molt bona eina d’oportunitats per tal de donar forma a totes aquelles habilitats que tot empresari o emprenedor hauria d’exercitar de forma habitual.
La Jove Cambra Internacional de Vilafranca valora molt positivament i satisfactòria aquesta primera trobada sectorial, amb una bona resposta per part de l’empresari penedesenc i un desig de continuïtat per als propers anys, destacant-ne l’ambient distès i empàtic, conjuntament amb les ganes de conèixer i oferir els serveis als altres participants. El caràcter sectorial d’aquesta edició ha possibilitat una interacció molt més directe i amb un retorn més clar, fet aquest evidenciat pels participants, als quals se’ls obre la porta a possibles col·laboracions, a compartir carteres de clients, a establir nous ponts i forjar noves estratègies d’innovació, anant així molt més enllà que la simple trobada entre oferta i demanda. L’èxit del BNE sectorial del vi i del cava, i la bona valoració dels participants asseguren la continuïtat d’aquesta trobada especial dins del sector més marcat de les nostres comarques.
Des de la JCI Vilafranca volen agrair el suport donat per tots els col·laboradors i es convida a la participació en propers programes i iniciatives que des de l’òptica dels joves líders i emprenedors es puguin dur a terme.

També et pot interessar

Comentaris