Després de 23 partits invicte a casa, Puchi perd el primer partit al Municipal.

17/10/2010 - 19:53h
 

Vilafranca,   0
Europa,        1

Durant la gran campanya de l’anterior lliga no s’havia perdut cap partit a casa, en aquesta temporada durant els primers quatre partits tampoc i ha hagut de ser l’Europa qui després de 23 partits invictes al Municipal ha sabut guanyar amb les mateixes armes que utilitza el Vilafranca. Joc directa, tot esperant alguna oportunitat per fer gol.

El partit ha començat malament, ja que gairebé a la primera jugada d’atac dels forasters, ha arribat el gol del partit. Ha estat un atac per la dreta, amb centrada i la `pilota arriba a Delmas que sol xuta sense parar des d’un parell de metre dins l’àrea gran, un gol que ha posat nerviós al Vilafranca i que ha fet créixer a un Europa que ben tancat al darrera i utilitzant tot tipus de recursos ha anant minvant el potencial vilafranqui, fins el punt que, l’equip de Puchi, ni tant sols ha sabut marcar un gol, fet poc habitual al Municipal.
Pot ser a la segona part el Vilafranca s’ha acostat amb mes perill que el seu contrari a porteria contrària i es va fer mereixedor d’un gol, però la veritat és que ni un ni l’altre han fet mèrits per guanyar el partit, de manera que un empat i si m’apuren sense gols hauria pogut ser el resultat mes significatiu.   
 
Fitxa Técnica
 
Vilafranca              0
Europa                  1
 
Vilafranca: Saperas, Aleix, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, Palau (Torrents 84’), David, Roca (Ismael 75’), Enric, Xavi, Alabau i Puchi.
Europa: Cañada, Narcís, Alberto, Pociello, Diego, Ivan Álvarez, Rovira (Gatell 84’), Valdera, Remo (Cano 86’), Delmas i Aitor González (Jordi Sánchez 62’).
Gols: 0-1 Delmas (5’).
Àrbitre: Casas López de Arce del col·legi de Tarragona. Es va evidenciar que és un àrbitre per tenir fora de casa.
Targetes: Groga al local Roca i Molina i als visitants Aitor González, Delmas, Ivan Álvarez i Gatell.

També et pot interessar

Comentaris