El Vilafranca no ofereix la seva millor cara i perd clarament

12/10/2010 - 16:33h
La Pobla de Mafumet    3
Vilafranca,                      0
 
 

El Vilafranca no ha tingut una bona matinal a La Pobla, en un partit dominat pels locals amb bones oportunitats i un joc que ha sorprès, davant un Vilafranca una mica desconegut que quan ha intentat cercar l’empat ha vist com a la contra li feien dos gols mes. Per cert, tots tres gols de la vestia negra del Vilafranca, Virgili.
No sabem si pel fet de tenir poc temps per recuperar-se, tant sols 41 hores del darrer partit (recordem que La Pobla va jugar divendres passat), o pel fet de no tenir un bon dia, el cas és que la primera part va ser totalment dominada pel filial del Nàstic amb varies arribades per fer gol. El primer i únic de la primera part va ser als 25 minuts però és que el Vilafranca tenia poc la pilota, la perdia massa sovint i és clar que sense pilota no es poden fer gols.

A la segona part (de fet cap al final de la primera) Puchi va fer un parell de canvis per intentar reconduir el partit. Als primers moments de la segona, semblava que el Vilafranca trobaria l’empat, ja que arribava bé a porteria contrària, el 4-2-4 que va posar el “mister” del Vilafranca, donava la sensació que podia donar bon resultat, però a la contra, Virgili en dues oportunitats va deixar al Vilafranca amb un pam de nas i si no van entrar mes gols va ser per les bones intervencions de Saperas.   
 
Fitxa Técnica
 
La Pobla de Mafumet     3
Vilafranca                        0
 
La Pobla de Mafumet: Sergio, Julio Rico, Ñoño (Aitor Casas 73’), Aleix Coch, Fran Vélez, Sebas, Roca (Cristino 62’), Alvaro Rey (Boniquet 56’), Alfons, Oribe i Virgili.
Vilafranca: Saperas, Aleix, Ruben Ortiz, Bacaicoa, Palau (Torrents 44’), Enric, Roca (Palet 78’), Eitan, Xavi, Alabau (Ismael 67’) i Puchi.
Gols: 1-0 Virgili (25’). 2-0 Virgili (68’).3-0 Virgili (73’).
Àrbitre:Sauleda Torrent del col·legi de Mataró.

Targetes: Grogues als locals Fran Vélez, Roca i Orive i als visitants Torrents, Molina i Eitan. Vermalla a Eitan per acumulació de grogues (min.90).

També et pot interessar

Comentaris