Esther Parellada, nova presidenta del Consorci de Promoció Turística

alt
Avatar
04/10/2010 - 15:50h

La regidora de turisme a l’ajuntament de Sant Sadurní, Esther Parellada, és la nova presidenta del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.
Parellada substitueix al socialista Lluís Valls i el canvi, tal i com ella mateixa explica, ve per un motiu ben senzill: “a principi de legislatura al Consell Comarcal es va pactar que els tres primers anys de presidència serien pel PSC i que CiU tindria l’últim any”. I així ha estat. Parellada és la nova presidenta del Consorci des de l’1 d’agost.
Responent a les preguntes dels mitjans de comunicació, Parellada va voler deixar palès que la marca de promoció turística que hi ha vigent és la de “Costa del Garraf” i que qualsevol canvi ha quedat de moment “sobre la taula” però que emprendran accions per canviar-la ja que des de l’Alt Penedès no s’està d’acord amb la marca vigent. Tot i així Parellada no s’ha atrevit a dir quan es posarien mans a la feina en aquest tema perquè considera que hi ha aspectes “que urgeixen més”.
Per altra banda la nova presidenta va apuntar que seguiria amb la línia duta a terme pels seus predecessors sempre per donar a conèixer el màxim l’Alt Penedès i promoure i impulsar polítiques turístiques coordinades en l’àmbit de la comarca.
A més a més altres objectius del Consorci són promoure la creació d’instal·lacions complementàries de caràcter turístic i estimular la realització de tota mena d’activitats culturals, artístiques, esportives i recreatives, d’acord amb les característiques pròpies de la comarca de l’Alt Penedès i de la seva població turística, amb l’objectiu d’afavorir el creixement de l’oferta de lleure en l’àmbit comarcal, entre moltes d’altres.

També et pot interessar

Comentaris