Talls de trànsit al centre del Vendrell per obres del Pla de Barris

alt
30/09/2010 - 09:13h

Les obres del cinquè projecte de carrers del Pla de Barris del Vendrell obligaran a tallar part de la Carretera de Valls durant dos dies, aquest cap de setmana, per tal de fer la connexió de serveis entre el carrer de Montserrat i la Carretera de Santa Oliva. El tall serà efectiu durant tot dissabte i tot diumenge, entre la carretera del Doctor Robert i la carretera de Santa Oliva, i només es permetrà el pas puntual als veïns de la zona. Dilluns la carretera tornarà a ser plenament operativa ja que s’ha triat el cap de setmana per minimitzar les incomoditats que aquest tall pugui suposar per als qui habitualment circulen per aquesta via tan
transitada del Vendrell.
Durant el tall, la ruta alternativa per enllaçar amb el tram nord de la carretera es farà per la carretera del Doctor Robert, carrer de Sant Magí i carrer dels Rabassaires. En el sentit contrari es desviarà el trànsit pel camí de Tomoví, carretera de Santa Oliva, carrer de Colom i carretera del Doctor Robert.
Agents cívics del Pla de Barris controlaran els accessos puntuals a la zona tallada al trànsit i vetllaran per informar els conductors sobre les rutes alternatives en coordinació amb la Policia local.
Els treballs de connexió de la nova xarxa de serveis dels carrers del cinquè projecte d’obres del Pla de Barris continuaran el proper cap de setmana, 9 i 10 d’octubre, quan està previst tornar a tallar la carretera de Valls a la cruïlla amb el carrer del Progrés i camí de Tomoví. En aquest cas, l’afectació de la circulació serà diferent a aquest cap de setmana, per això caldrà estar alerta de la senyalització provisional.

També et pot interessar

Comentaris