Doble actuació aquest cap de setmana dels Xicots

27/09/2010 - 09:04h

Aquest passat cap de setmana els Xicots han completat les darreres actuacions del mes de setembre amb dues bones diades de set i mig on han repetit el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Pensant en arrodonir dues bones actuacions sense cap caiguda, els Xicots encaren ara els propers assajos de dimecres, dijous i divendres pel concurs de castells de Tarragona.

El dissabte dia 25 a la tarda a Vilanova i la Geltrú els Xicots van actuar al costat dels Bordegassos i els Moixiganguers d’Igualada en la diada d’Albert Salvany. Després de descartar la torre 7, un castell sempre difícil, pensant sobretot en no caure una setmana abans del concurs, els Xicots van iniciar la seva actuació amb un 5 de 7. El castell es va fer i desfer amb molta tranquil•litat i bon ritme, demostrant així el rodatge que tenen a aquestes alçades de temporada, lluny dels dubtes que ha portat aquest castell en alguns moments de la temporada. En segona ronda es va completar el 4 de 7 amb agulla i finalment el 3 de 7, on s’hi va estrenar una petita acotxadora que amb lentitud però decisió va passar a formar part dels poms de dalt dels Xicots. Es va tancar l’actuació amb un pilar de 5.
L’endemà diumenge dia 26 en el marc de la festa major de Molins de Rei els Xicots van començar la seva participació en la diada amb un pilar de 4 a l’interior de l’església en ofrena a Sant Miquel, patró de Molins de Rei, al costat dels Matossers de dita ciutat i dels Marrecs de Salt. Després del pilar de 4 de salutació van començar l’actuació, pròpiament, de nou amb el 5 de 7. Després d’un primer intent desmuntat per indecisió de la canalla, en ronda de repetició es va descarregar sense complicacions però amb les mides no tant correctes com les dels dia anterior. En segona ronda es va tornar a fer el 4 de 7 amb agulla i finalment el 4 de 7 on de nou hi va tornar a pujar la nova acotxadora que també ho va fer en el pilar de 5 de cloenda.

També et pot interessar

Comentaris