El Vilafranca no pot guanyar a un bon cuer.

27/09/2010 - 00:01h

Vilafranca i Balaguer van empatar a un gol. Va saber greu el fet de no poder sumar els tres punts i de poder veure el Vilafranca com a líder, però es clar, amb gent important lesionada, Puchi ha d’improvisar i no sempre surten les coses com un vol.
La primera part va finalitzar amb 1-0 gràcies a un gol de cap d’Enric, ratllant la mitja hora, tot i que el Balaguer va rematar al pal als cinc minuts i un xut d’Enric als 12 va ser desviat pel porter al pal. A la segona els visitants van sortir a buscar l’empat, però un i altre freqüentaven les porteries contràries. Als 69, una centrada de falta de Bacaicoa, es rematada d’esquena a porteria per Alabau i la pilota llepa el pal i tres minuts després arriba l’empat que ja seria definitiu tot i que als 89 el Vilafranca va tenir dues oportunitats seguides d’Alabau i Puchi per el porter les va frustrar.

Fitxa Técnica

Vilafranca 1
Balaguer  1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, Palau (Ismael 42’), Torrens, Roca (Palet 73’), Eitan, Enric, Alabau i Puchi.
Balaguer: Nogués, Pons, Giribet (Adrià 86’), Egea, Dago, Tenorio, Padrones (Figueras 60’),Ciruela (Andreu 81’), Adrian Fernández, Benet i Esteve
Gols: 1-0 Enric (29’). 1-1 Adria Fernandez (72’).
Àrbitre: Pertegal Méndez del col•legi de Granollers.Va ser protestat pel public local i se li van demanar un parell de penals.
Targetes: Groga al local Eitan i als visitants Pons i Figueras. Vermella per acumulació a Pons (min 86).