Les oficines tècniques i el Servei d’Atenció Ciutadana del Patronat d’Esports de Vilafranca es traslladen al Complex Aquàtic

24/09/2010 - 08:21h

Aquest mes de setembre i fins a principis d’octubre es completarà el trasllat de les oficines tècniques i del Servei d’Atenció Ciutadana del Patronat Municipal d’Esports cap a les instal.lacions del Complex Aquàtic. Aquest trasllat té l’objectiu d’unificar l’atenció ciutadana del patronat en un únic punt i ampliar els horaris d’atenció ciutadana. Així, les oficines tècniques se situaran a les dependències de la primera planta del nou edifici del Complex Aquàtic i l’atenció ciutadana en el vestíbul principal d’aquesta instal.lació. D’aquesta manera es poden ampliar fins a 95,5 hores setmanals els horaris d’atenció ciutadana per realitzar tràmits, inscripcions, lloguers i reserves d’instal.lacions i informació general que presta el Patronat d’Esports. Així, el servei d’atenció ciutadana funcionarà de dilluns a divendres de 2/4 de 7 del matí a 2/4 d’11 de la nit, els dissabtes de 2/4 de 10 del matí a les 8 del vespre i els diumenges de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda.
Aquesta novetat ha estat anunciada per la regidora d’Esports i presidenta del patronat, Emília Torres, i el director del patronat, Jordi Gallego, que també ha aprofitat per donar a conèixer que el proper dilluns 27 de setembre s’obrirà un segon accés a l’edifici del Complex Aquàtic, on també s’hi podran fer tràmits ràpids per a persones abonades i usuaris en general en horari de 9 a 12 del migdia i de 5 a 8 del vespre. A principis d’octubre es traslladaran al Complex Aquàtic les oficines tècniques del Patronat.
La regidora ha recordat que la setmana que ve comença el gruix de l’oferta d’activitats continuades del curs 2010/2011 amb activitats físiques per adults, cursos de natació (1.852 persones inscrites), les activitats de natació escolar (hi passaran 5.000 alumnes al llarg del curs) i altres activitats de salut.

D’altra banda, aquests dies també s’ha posat en marxa la segona edició del programa “Les tardes…” per aprofitar les instal.lacions dels centres educatius fora de l’horari escolar amb activitats físiques i d’esport de base obertes a tothom. D’aquesta manera es facilita la conciliació dels horaris familiars, es descentralitza l’activitat organitzada pel Patronat Municipal d’Esports amb una oferta diversa, de qualitat i assequible. L’any passat es feia només a l’escola Mas i Parera, i enguany com a novetat s’hi afegeixen el CEIP Pau Boada i al CEIP Dolors Piera. De moment la matriculació durant la primera setmana està funcionant bé, amb 267 infants, 52 adults i 22 persones grans inscrites.

Emília Torres ha fet èmfasi en la posta en marxa del servei d’acollida del Complex Aquàtic que vol afavorir la conciliació de la vida familiar i l’activitat física i esportiva, on s’hi podran deixar els infants de 0 a 6 anys de dilluns a divendres de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de ¼ de 4 de la tarda a ¼ de 9 del vespre, i els dissabtes de 9 del matí a 2 del migdia. Aquest primer any de funcionament és gratuït per a les persones abonades al Complex Aquàtic. Actualment el Complex Aquàtic compta amb 3.612 persones abonades i una mitjana de 1.300 usos diaris.

També et pot interessar

Comentaris