Esquerra inicia una campanya per elaborar el seu programa electoral

alt
24/09/2010 - 08:11h

Esquerra-Vilafranca ha presentat aquesta setmana una campanya municipal per elaborar el programa electoral de cara a les eleccions locals de maig del 2011. La campanya es dividirà en set grans eixos temàtics els quals es treballaran específicament durant un mes concret. Cada tema que s’abordi comptarà amb un acte sectorial amb la presència d’experts i amb la participació de persones de la vila que hi estiguin relacionades.
La campanya va ser presentada pel secretari d’organització dels independentistes, Pere Sàbat, que apuntava que “la campanya vol defugir la crítica per la crítica sense proposar alternatives” i defensava que aquesta actitud “és el que hem estat fent durant els últims tres anys a l’Ajuntament, essent crítics quan cal però sempre plantejant alternatives”.
Durant la campanya es presentaran diversos díptics, que comptaran amb algunes de les propostes que els republicans portaran al programa electoral i que han estat elaborades a partir de trobades amb entitats i associacions i de la feina dels grups de treball del partit. Tanmateix, Sàbat va explicar que tant les propostes com els suggeriments que es recullin durant la campanya podran incloure’s dins del programa.
Sàbat va destacar que “L’alternativa que funciona” vol ser una campanya “alegre, positiva i constructiva i que busca la complicitat amb la gent”, per això en cada díptic surten diverses persones de l’entorn d’Esquerra que participen a la campanya.
De la seva banda, el candidat a l’alcaldia, Pep Quelart, va exposar que, “durant els últims tres anys hem aconseguit portar a la pràctica moltes de les nostres prioritats del programa electoral del 2007”, -com la gratuïtat dels llibres de text, la rehabilitació del centre històric o l’inici de la xarxa WIFI a tot Vilafranca,- “i això amb només un regidor”. Quelart també va fer esment de l’article d’opinió que va publicar recentment on sentenciava que “PSC i CIU només són alternativa l’un de l’altre, ara cal una alternativa real que funcioni i sigui un nou impuls per Vilafranca”.
L’acte, al qual van assistir alguns militants del partit, va servir també per presentar la imatge gràfica de la campanya i per anunciar el primer acte, que se celebrarà dilluns a l’Escorxador a les vuit del vespre amb la presència del secretari d’Immigració de la Generalitat, Oriol Amorós, que parlarà sobre la Llei d’Acollida recentment aprovada al Parlament.

També et pot interessar

Comentaris