El derbi entre el Vilafranca i Vilanova acaba amb empat.

19/09/2010 - 20:12h
El Vilafranca ha assolit un treballat empat a Vilanova davant un rival que feia molts anys que no veia i que històricament els Vilanova-Vilafranca sempre han estat derbis molt disputats.
El Vilafranca no ha guanyat mai a Vilanova i aquesta temporada tot i anar al davant al marcador, amb un gol d’Alabau marcat als 24, ha vist com a la segona part un jugador que havia estat a Vilafranca, Valldosera, ha aprofitat una pilota dins l’àrea petita per fer l’empat definitiu.
Com és habitual el pes del partit l’ha portat el conjunt del Garraf i el Vilafranca ha jugat a la contra utilitzant les seves armes, contraatacs, estratègia i fer molts kilòmetres. Es cert que els locals han gaudit d’oportunitats, però el Vilafranca també ha arribat puntualment a la porteria contrària. Destaquem que a la segona part els homes de Puchi han llençat una pilota al pal i els locals en temps de descompte han vist com Saperas els frustrava el 2-1 fent una gran intervenció.

Fitxa Técnica

Vilanova                 1
Vilafranca              1

Vilanova: Mario, Kiki, Valldosera, Maños, Sergi Díaz (Fede 75’), Pitu, Marcos, Venegas (Marc Guzman 37’), Carlitos, Gascon (Tanev 67’) i Cristian.
Vilafranca: Saperas, Aleix, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, David (Palau 61’), Enric, Roca, Eitan, Valerio (Ruben15’), (Ismael 42’), Alabau i Puchi.
Gols: 0-1 Alabau (24’). 1-1 Valldosera (60’).
Àrbitre: Gràcia Álvarez del col·legi de Barcelona, va ser molt protestat pel públic vilanoví..
Targetes: Grogues als locals Valldoseda i Pitu i als visitants Bacaicoa i Ruben Ortiz.