El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics fa una crida a l’adopció

16/09/2010 - 16:27h

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat ha enviat una nota on fa una crida a les persones que desitgin tenir un animal de companyia per tal d’informar-los de la possibilitat d’adoptar algun dels acollits al centre, ja que després de l’augment dels abandonaments durant el període estival les seves instal·lacions estan col·lapsades. En adoptar un gos o gat, es deixa espai lliure al centre per acollir altres animals abandonats.
El Centre acull actualment una gran varietat de gossos i gats que es poden conèixer visitant el web www.caadpenedes.org o anant personalment a les instal·lacions del centre, al davant de la deixalleria de Vilafranca.

Amb tot, es vol incidir que sigui una decisió meditada i no fruit d’un impuls. Les taxes d’adopció són 75€ per als gossos i 45€ per als gats i inclouen: microxip, desparasitació, vacunacions i esterilització dels animals acollits.

Des del CAAD es recorda als propietaris l’obligació d’identificar els animals amb microxip, tal i com exigeix la llei, per tal de facilitar la seva recuperació en cas de pèrdua. Alhora es fa una crida als propietaris per evitar l’abandonament.

També et pot interessar

Comentaris