El conveni laboral a l’Ajuntament de Calafell podria signar-se a finals de mes

10/09/2010 - 08:36h

El president del Comité Unitari de Personal (CUP) de l’Ajuntament de Calafell, Javier Estepa, tot i que l’alcalde, Jordi Sánchez, es va negar a signar el nou conveni laboral del consistori, ha destacat que finalment la voluntat de l’equip de govern és la d’aprovar el conveni quan més aviat millor i alhora avançar la realització de l’estudi i valoració dels llocs de treball que es pretén es pugui aplicar abans de finals d’aquest any. Per això, segons ha dit Estepa, es preveu que el pròxim dia 27 d’aquest mateix mes de setembre es signi definitivament el nou conveni per tal que sigui ratificat i aprovat al ple ordinari del pròxim 30 de setembre.
Un dels punts encara de discusió és el de la durada del nou conveni laboral. Els treballadors volen que sigui fins a l’any 2012 i l’equip de govern proposa que sigui aplicable fins al 2014.
Sous idèntics
Un altre punt de negociació és l’equiparació dels sous a la mateixa categoria i responsabilitat del lloc de treball. Fins ara, a l’Ajuntament de Calafell, per diverses raons, hi ha treballadors de la mateixa categoria i responsabilitat que no perceben el mateix sou.
El tinent d’alcalde de l’àrea municipal de Serveis Interns, Joan Carles Robert, ha assegurat que “estem treballant perquè el conveni es pugui aprovar al ple d’aquest mateix mes, ja que volem tancar el tema quan més aviat millor i, aleshores, encarregar l’estudi i valoració dels llocs de treball de l’Ajuntament”.
Robert ha explicat a aquest setmanari que “és cert que va haver-hi cert malestar entre els treballadors, però tot va ser perquè no vàrem saber traslladar-los bé la informació, ja està solucionat”.

També et pot interessar

Comentaris