Calafell celebra el VI Festival Rockabilly

alt
07/09/2010 - 16:33h

Calafell celebra fins diumenge, dia 12, la sisena edició del Festival Rockabilly de Calafell. Es tracta d’un festival que, un any més, està omplint els hotels de Calafell i allargant així la temporada turística. Aquest divendres 10 a partir de les 15.30h hi haurà actuacions a la carpa dels Apartaments Solimar. En destaca la de Carlos & The Bandidos, amb entrada lliure, i per la nit a la carpa del pavelló Joan Ortoll hi haurà diverses actuacions, entre d’altres, de Rockin’Bonnie and The Rot Gut Shots.
Dissabte arribarà el plat fort del Roc-A-Billy. Per la tarda, de 15.30 a 1730h, a la carpa del Solimar hi haurà actuacions i per la nit a la carpa del Pavelló Joan Ortoll actuarà (00.45h) el mític Al Ferrier. Amb actuacions prèvies i posteriors a la seva s’oferirà una nit plena de rock’n’roll fins ben entrada la matinada.
El darrer dia del festival, diumenge dia 12, hi haurà un mercadet, de 12 a 14h, i seguiran les actuacions per la tarda, de 15.30 a 17h, a la carpa de l’hotel Solimar i per la nit, a partir de les 21.30h, diverses actuacions a la carpa del pavelló Joan Ortoll, on actuaran entre d’altes (23.30h) Wildfire Wille & The Ramblers. Finalitzarà així les 6è festival de Rock-A-Billy.
Les entrades a la carpa del pavelló Joan Ortoll tenen un cost de 35€ per nit o bé es pot adquirir un tiquet per tot el festival a un preu de 70 euros.
Lluís Villoro, director del festival, ja s’ha mostrat molt satisfet: “Aquest any, malgrat la crisis, el festival ha agafat solidesa internacional. Aquest any té més força, cosa que motiva cara l’any vinent a un possible nou projecte d’ampliació del festival agafant el model del que se celebra a Italia”. Villoro anima també els ciutadans i visitants del municipi a assistir al festival, on no cal anar vestit de cap manera específica.
Durant el festival es podrà gaudir pels carrers de Calafell de cotxes de l’època.

També et pot interessar

Comentaris