Professors d’Ordal diuen que “no volem ni podem” començar les classes

alt
06/09/2010 - 08:56h

L’Escola El Montcau d’Ordal no començarà demà, 7 de setembre, el curs amb normalitat. Els professors d’aquest centre han convocat per aquest vespre una reunió amb els pares per informar-los de la situació en què es troben. La principal queixa ataca al nou calendari escolar. Els mestres consideren que “va contra tota lògica fer classe les tardes d’estiu i durant les últimes setmanes de juny a causa del clima del nostre país”. Però tampoc estan acabades les obres de manteniment del centre, i en les darreres setmanes els professors han hagut de preocupar-se per adequar les instal•lacions. Això els ha impedit planificar les propostes acadèmiques pel proper curs.

Per això, avui explicaran la seva posició als pares i mares de la vuitantena de nens de l’escola. Confien en rebre’n la seva confiança. En tot cas, demà els nens no quedaran desemparats. “Els rebrem a l’escola, però farem activitats diferents” explica la directora, Olga Díaz. “Anirem a visitar les obres del solar on s’ha d’aixecar la nova escola i els nens dibuixaran el centre que s’imaginen” revela la màxima responsable del Montcau. El nou centre, que ja està adjudicat, s’hauria d’aixecar en un any i mig.

Enguany, per poder començar, s’ha hagut de fer una aula nova dins l’esplai parroquial. Divendres passat encara s’estava pintant la llar i va arribar el darrer mestre de l’escola.


També et pot interessar

Comentaris