El Vilafranca esgarrapa un valuós punt de Gavà

04/09/2010 - 22:11h
Gavà,           1
Vilafranca    1

Dissabte a la tarda a l’estadi de la Bòbila de Gavà, s’enfrontaven el titular de la localitat, equip que ha baixat de Segona B, davant un Vilafranca que és nou a la categoria després del merescut ascens guanyat la temporada passada. El resultat final va ser repartiment de punts amb un bon partit del Vilafranca.

Del partit hem de dir que la tònica general va ser de domini de l’equip local i contraatacs del Vilafranca, dos futbols totalment oposats, ja que els locals tocaven i tocaven la pilota des del darrera i intentaven arribar amb claredat a la porteria de Saperes, mentre que el Vilafranca, ja ho sabem, joc directa i moltes jugades estudiades que li van permetre porter el perill a porteria contrària i a part de marcar un gol gaudir de mes oportunitats per marcar.  El primer xut entre els tres pals de l’equip local va ser als 55 i especialment a la segona part va tenir possibilitats de marcar algun gol mes que el que va fer però la estructurada defensa del Vilafranca va fer que el partit acabés amb empat a un gol.
 
 
Fitxa Técnica
 
Gavà                      1
Vilafranca              1
 
Gavà: Pastor, Juan Carlos, Dani Iglesias, Vivó, Boira, Triguero, Aitor Unzué (Lerin), Pere (Enric), Cervantes, Rulo, Ezquerra (José Alberto).
Vilafranca: Gerard, Moya, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, Aleix,  David, Roca (Elvis 76’),Eitan, Alabau (Ruben 40’), Valerio (M0olina 59’) i Puchi.
Gols: 0-1 Alabau (39’). 1-1 Dani Iglesias (59’).
Àrbitre: Castaño Coso del col·legi de Tarragona. Va fer una bona actuació.
Targetes: Groga als locals Dani Iglesias, Juan Carlos i Boira i als visitants Elvis i Molina,

També et pot interessar

Comentaris